Welkom bij Leutje Laifde praktijk voor moeder en kind.   

Achtergrond kindermassage:

Bij kindermassage gaat het om een zachte en ontspannende aanraking. Het helpt een kind zich veilig en geaccepteerd te voelen. Aanraking is de belangrijkste levensbehoefte van een mens, voor volwassenen is het heel normaal om gemasseerd te willen worden, iedereen is bekend met babymassage en is er wel van overtuigd dat intensief contact met de baby van groot belang is echter dit is voor peuters, kleuters en het opgroeiende kind even belangrijk! Echter een kind die het niet meer gewend is om gemasseerd te worden zal hier ook niet actief om vragen. Echter willen ze vaak wel gekriebeld worden of lekker over de rug gewreven worden. Wil jij je kindje daarin meer laten ervaren? Wees dan welkom voor een cursus kindermassage.  

Kindermassage kan voor kinderen met bijvoorbeeld een vorm van autisme, ADHD, meervoudige beperkingen enz ontzettend prettig zijn om tot rust te komen.

Waarom kiezen voor kindermassage? 

Kindermassage zorgt onder andere voor:

- Bewustwording van het eigen lijf.

- De grenzen voelen van het eigen lichaam.

- Het ontspant de spieren.

- Het versterkt het immuunsysteem.

- Stress wordt verlaagd. 

- Positief effect op leren. 

 Tijdens een cursus kindermassage worden er fijne laagdrempelige massage spelletjes aangeleerd en een gehele lichaamsmassage. Het is mogelijk om jouw kindje door Margreet te laten masseren. Dit kan een keuze zijn wanneer jij bijvoorbeeld te onrustig bent in je lijf of nog niet geheel overtuigd van kindermassage. Door middel van masseren geef je onbewust signalen af die een fijn ontspannen effect te niet kunnen doen. 

Met een paar kleine tips en trucs en vooral de laagdrempeligheid die kindermassage biedt is dit echt toegankelijk voor iedereen die zijn of haar kindje wil ondersteunen door middel van massage. 


 

E-mailen
Map
Info