Welkom bij Leutje Laifde praktijk voor moeder en kind.   

                                               Babycoach
Ben jij sinds kort ouder geworden van een prachtig klein wonder? Maar valt het ouderschap je zwaarder dan verwacht? Vind je het lastig om te zien hoe jouw kindje met jou communiceert? 

Wordt er van alle kanten aan je getrokken en wordt je overladen met goedbedoelde adviezen?  Maar weet je simpelweg nog niet hoe jij terug komt in jouw kracht? 

Dan is babycoaching een hele fijne optie. Ik kom fysiek bij jullie thuis in het gezin en kijk mee waar de knelpunten zich bevinden. Tevens gaan we in gesprek en beginnen we bij het begin. Hoe is de zwangerschap verlopen, hoe is de bevalling verlopen? Hoe gaat het met jullie als ouders? Waar bevinden voor jullie als individu struikelblokken? 

We brengen het gezamenlijk in kaart en gaan tevens gelijk praktisch aan de slag. Met een volle rugzak aan diverse interventies (babycommunicatie, massage, dragen enzovoorts) gaan we gelijk beginnen met praktisch de rust terug te brengen in het gezin.  

Met mijn eigen ervaringen als moeder van 6 kinderen op zak en als zzp kinderverpleegkundige bij gezinnen thuis weet ik hoe belangrijk het is om naar de gehele gezinsdynamiek te kijken. En van daaruit te gaan handelen. 

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur dan een email naar info@leutjelaifde.nl


E-mailen
Map
Info