Welkom bij Leutje Laifde praktijk voor moeder en kind.   

 

       Zwangerschap.  

Gefeliciteerd jij bent zwanger!

Heb jij net een positieve test in handen gehad? Ben jij zoekende in hoe jij je wilt gaan voorbereiden op de bevalling? Wil jij alle ins en outs weten over zwangerschap en bevallen? 

En wil je wellicht al een voorbereiding op het eerste jaar met jouw kindje? 

Wist je dat? 

- LeutjeLaifde als enige in de omgeving van Leek zwangerschapsmassages aan huis verzorgt? En jij tijdens de zwangerschapsmassage heerlijk op jouw buik kunt liggen op mijn speciale massage tafel voor zwangeren? 

Vanaf 12 weken zwangerschap kun je een zwangerschapsmassage boeken en tot de dag van bevalling is een zwangerschapsmassage heerlijk om te ontvangen. 


Wil jij een massage plannen? Klik hier!


LeutjeLaifde biedt een uniek aanbod en onderscheidt zich daarmee van zwangerschapscursussen in de omgeving. 

Zwangerschapscursussen van LeutjeLaifde: 

- "Bevallen doe je zo" tijdens deze zwangerschapslessen leer je een aantal unieke ademhalingsoefeningen waardoor jij de bevalling positief kunt beïnvloeden. Het zijn heerlijke ontspannen lessen waarin yoga, mindfullness voor zwangeren, gezelligheid met mede zwangeren en fijne correcte theorie centraal staan. 

- " In de buik, op de buik" deze zeer unieke zwangerschapscursus bereidt je voor op het laatste stukje van de zwangerschap, kraamtijd en tot ver na het eerste jaar. Deze cursus bestaat uit 6 avonden die gericht zijn op diverse thema's. 

Zoals: 37 zwanger en dan, kraamtijd - voeding ( door Lactatiekundige Roxane Liewes van babypraktijknoord)- natuurlijk babygedrag en natuurlijke ontwikkeling (te denken aan slapen en huilen) - postnataal herstel - communicatie door middel van babygebaren - ergonomisch dragen en op de terugkomochtend een les babymassage gericht op babykwaaltjes. 

Deze cursus is vanaf 28 weken zwangerschap te volgen. 

De bovenstaande cursussen zijn te combineren met onderstaande workshop want bevallen is echt teamsport! 

- * Bevallingsworkshop* tijdens deze workshop leren bevallingspartners hoe zij de barende kunnen ondersteunen tijdens de geboorte en kunnen de zwangeren genieten van de fijne ontspannende oefeningen. Een praktische en nuchtere insteek waarin humor zeker niet ontbreken mag. Bevallen is teamsport!

Je kunt je aanmelden voor de bevallingsworkshop en de cursussen "bevallen doe je zo" en "in de buik, op de buik" via de aanmeldformulieren in het kopje zwangerschapscursus.   

Zwangerschapscursus "Bevallen doe je zo" vanaf maandag 1 Februari van 19:30-21:00. 

- "In de buik, op de buik" vanaf donderdagavond 4 Februari van 19:30- 21:30. 

Zwangerschapscursus LeutjeLaifde.
E-mailen
Map
Info