Welkom bij Leutje Laifde praktijk voor moeder en kind.   

 

       Zwangerschap.  

Gefeliciteerd jij bent zwanger!

Heb jij net een positieve test in handen gehad? Ben jij zoekende in hoe jij je wilt gaan voorbereiden op de bevalling? Wil jij alle ins en outs weten over zwangerschap en bevallen? 

En wil je wellicht al een voorbereiding op het eerste jaar met jouw kindje? 

Wist je dat? 

- LeutjeLaifde als eerste en enige in de omgeving van Leek zwangerschapsmassages aan huis verzorgt? En dat jij tijdens de zwangerschapsmassage heerlijk op jouw buik kunt liggen op mijn speciale massage tafel voor zwangeren? 

Vanaf 12 weken zwangerschap kun je een zwangerschapsmassage boeken en tot de dag van bevalling is een zwangerschapsmassage heerlijk om te ontvangen. 

- En dat LeutjeLaifde een unieke zwangerschapscursus verzorgt die niet enkel een gedegen voorbereiding op de bevalling geeft maar ook op het eerste jaar met de baby?


Wil jij een massage plannen? Klik hier!


LeutjeLaifde biedt een uniek aanbod en onderscheidt zich daarmee van zwangerschapscursussen in de omgeving. 

Zwangerschapscursussen van LeutjeLaifde: 

- Zwangerschapscursus "Jij en je baby" deze cursus gaat verder waar andere zwangerschapscursussen ophouden. Niet enkel vind je in deze cursus een gedegen voorbereiding op de bevalling maar ook op het leven met de baby. Door je al tijdens de zwangerschap voor te bereiden op de babytijd en daardoor al hebt geleerd wat natuurlijk babygedrag is start je veel zelfverzekerder met het ouderschap.

 De diverse thema's gericht op de bevalling gaan over; het voorbereiden op de bevalling, geboortewensen, invloed van hormonen, bevallingsfasen, welke bevallingshoudingen hebben een positieve invloed, het gouden uur, kraamtijd en postnataal herstel. 

De diverse thema's gericht op de baby gaan over: hechting, voeding, huilen, slapen, dragen, babycommunicatie, babymassage, als ook de veelvoorkomende uitdagingen in de babytijd. 

Er is veel aandacht voor het goed in contact staan vanaf de zwangerschap met jouw baby. 

 Ook leer je tijdens de wekelijkse lessen een aantal unieke ademhalingsoefeningen waardoor jij de bevalling positief kunt beïnvloeden. Een groot voordeel van deze ademhalingsoefeningen is dat deze niet enkel die tijdens de bevalling ondersteuning bieden maar ook tijdens het moederschap zul je hier veel profijt van hebben. 

Het zijn heerlijk ontspannen lessen waarin invloeden vanuit yoga, hypnobirthing en mindfulness voor zwangeren verwerkt zijn. Die in combinatie met gezelligheid met mede zwangeren onder het genot van een kopje thee en theorie centraal staan. 

Wanneer alle baby's geboren zijn zal er een terugkom ochtend gepland worden waarin een workshop babymassage gericht op babykwalen aangeboden wordt en natuurlijk ruimte om bij te kletsen en vragen aan elkaar te stellen. 


Naast het volgen van deze wekelijkse lessen zijn er nog twee losse avonden;

1. Met het thema voeding, verzorgd door lactatiekundige Roxane Liewes. Zowel borstvoeding/ kunstvoeding als bijvoeding zullen tijdens deze avond centraal staan.

2. Alle ins en outs rondom ergonomisch dragen, tijdens deze avond leer je dragen met een geweven draagdoek. Deze geweven draagdoek krijg je van LeutjeLaifde cadeau indien je de wekelijkse lessen volgt. Ik ben van mening dat iedere baby gedragen moet kunnen worden. Ook komen diverse ergonomische draagzakken aan bod. Op die wijze weet je exact waar jij op moet letten bij aanschaf van een goed passende draagzak voor zowel ouders als kind. 


De bovenstaande cursus is te combineren met onderstaande workshop want bevallen is echt teamsport! 

- * Bevallingsworkshop* tijdens deze workshop leren bevallingspartners hoe zij de barende kunnen ondersteunen tijdens de geboorte en kunnen de zwangeren genieten van de fijne ontspannende oefeningen. Een praktische en nuchtere insteek waarin humor zeker niet ontbreken mag. Bevallen is teamsport!

Je kunt je aanmelden voor de bevallingsworkshop en de cursus " Jij en je baby" via de aanmeldformulieren in het kopje zwangerschapscursus.   

De wekelijkse lessen vinden plaats op de donderdagavond van 19:30- 21:00. 

De lessenreeks is los te volgen en de kosten voor 9 lessen bedragen €125,- inclusief goodiebag. 

De avonden over borstvoeding en ergonomisch dragen zijn zowel los te volgen als inclusief met de wekelijkse lessen.

Indien je de wekelijkse lessen volgt ontvang je bij de workshop ergonomisch dragen een geweven draagdoek van pure baby love in een zelf gekozen kleur.   

Maak gebruik van de kortdurende korting ipv €250 is de cursus nu voor €175. 

De bevallingsworkshop wordt 1x per maand gegeven in groepsverband en is ook individueel aan te vragen. De kosten bedragen €75,- 

Zwangerschapscursus LeutjeLaifde.
E-mailen
Map
Info