Welkom bij Leutje Laifde praktijk voor moeder en kind.   

 

                    

                                             Zwangerschap.  

Heb jij net een positieve test in handen gehad? Ben jij zoekende in hoe jij je wilt gaan voorbereiden op de bevalling? Wil jij alle ins en outs weten over zwangerschap en bevallen? En wil je wellicht al een voorbereiding op het eerste jaar met jouw kindje? 

Wist je dat? 

LeutjeLaifde een unieke bevallingsvoorbereiding heeft ontwikkeld die niet enkel een gedegen voorbereiding op de bevalling geeft. Maar ook op het eerste jaar met de baby?

- De bevallingsvoorbereiding: 

Deze cursus verdeeld over 4 bijeenkomsten, (3 bijeenkomsten voor beide ouders als ook 1 specifiek voor de aanstaande moeder) gaat verder waar andere zwangerschapscursussen ophouden. Niet enkel vind je in deze cursus een gedegen voorbereiding op de bevalling maar ook op het leven met de baby. Het grote voordeel aan het voorbereiden op de baby is dat je al weet wat natuurlijk babygedrag is. En daardoor start je veel zelfverzekerder met het ouderschap. 

De diverse thema's gericht op de bevalling gaan over; het voorbereiden op de bevalling, geboortewensen, invloed van hormonen, bevallingsfasen, welke bevallingshoudingen hebben een positieve invloed, het gouden uur, kraamtijd en postnataal herstel. 

De diverse thema's gericht op de baby gaan over: hechting, voeding, huilen, slapen, dragen, babycommunicatie, babymassage, als ook de veelvoorkomende uitdagingen in de babytijd. 

Een deel van de voorbereiding zal het aanleren van een goed ademhalingspatroon zijn. Een groot voordeel van deze ademhalingsoefeningen is dat deze niet enkel tijdens de bevalling ondersteuning bieden maar ook tijdens het ouderschap zullen jullie hier veel profijt van hebben. 


De bevallingsvoorbereiding is de XL versie van de onderstaande bevallingsworkshop want bevallen is echt teamsport! 

De kosten voor deze bevallingsvoorbereiding zijn €99,-
-  Bevallingsworkshop: 

tijdens deze workshop leren bevallingspartners hoe zij de barende kunnen ondersteunen tijdens de geboorte en kunnen de zwangeren genieten van de fijne ontspannende oefeningen. Een praktische en nuchtere insteek waarin humor zeker niet ontbreken mag. Bevallen is teamsport!

De bevallingsworkshop wordt 1x per maand gegeven op zondagmiddag in groepsverband en is ook individueel aan te vragen. De kosten bedragen €75,- privé workshop kost €125,-

Aanmeldformulier bevallingsvoorbereiding
E-mailen
Map
Info