Welkom bij Leutje Laifde praktijk voor moeder en kind.   Ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen? Van harte gefeliciteerd!                                 

Jij bent bij LeutjeLaifde voor moeder en kind op het juiste adres voor een prachtig en uniek gevarieerd aanbod tijdens de zwangerschap en na de zwangerschap.  De plek voor totale ontspanning in eigen huis, leuke leerzame cursussen voor jou en je kindje. 


 

Massages die door LeutjeLaifde verzorgd worden:

 -Zwangerschapsmassage aan huis.

- Mama massages aan huis.

- Babymassage.  

                                    -Peuter en kind massage,

                                    - Verschillende workshops voor baby, peuter en kind massages.   


Zwangerschapscursussen van LeutjeLaifde: 


- * Zwangerschapscursus "Jij en je baby". Tijdens deze zwangerschapscursus staan zowel de zwangerschap, naderende bevalling en het eerste jaar met de baby centraal. 

- * Bevallingsworkshop* tijdens deze workshop leren bevallingspartners hoe zij de barende kunnen ondersteunen tijdens de geboorte en kunnen de zwangeren genieten van de fijne ontspannende oefeningen. Een praktische en nuchtere insteek waarin humor zeker niet ontbreken mag. Bevallen is teamsport!

Je kunt je aanmelden voor de bevallingsworkshop en de cursus "Jij en je baby" via de aanmeldformulieren in het kopje zwangerschapscursus.  


 

 

 Op het gebied van ergonomisch dragen kun je bij LeutjeLaifde terecht voor:

Draagconsulten, pasconsulten & draagworkshops LeutjeLaifde heeft een groot assortiment aan ergonomische dragers en draagdoeken. LeutjeLaifde heeft kennis over dragen in bijzondere situaties, zoals bijvoorbeeld dragen met fysieke beperkingen, dragen met epilepsie, spasticiteit, lage spierspanning ten gevolge van aandoeningen en ook is LeutjeLaifde gespecialiseerd in het dragen van premature baby's.     


                                 


 Op het gebied van sport na de bevalling biedt LeutjeLaifde als enige in de 3 noordelijke provincies Kangatraining. 

Kangatraining is ontwikkeld voor de pasbevallen/ postnatale vrouw. Gericht op herstel na zwangerschap, met specifieke aandacht voor het correct trainen en gebruiken van de bekkenbodemspieren en het sluiten van een rectus diastase.  Kangatraining is voor moeder en kind, veelal wordt een kindje ergonomisch gedragen. 

Kangatraining heeft indoor en outdoor lessen. Tijdens de outdoor lessen kunnen de kindjes eventueel ook in de wandelwagen meegenomen worden. 


 


 


 

 

 

 

E-mailen
Map
Info