Welkom bij Leutje Laifde praktijk voor moeder en kind.   Ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen? Van harte gefeliciteerd!                                 

Jij bent bij LeutjeLaifde voor moeder en kind op het juiste adres voor een prachtig en uniek gevarieerd aanbod tijdens de zwangerschap en na de zwangerschap.  De plek voor totale ontspanning in eigen huis, leuke leerzame cursussen voor jou en je kindje. 


 

Massages die door LeutjeLaifde verzorgd worden:

 -Zwangerschapsmassage aan huis.

- Mama massages aan huis.

- Babymassage.  

                                    -Peuter en kind massage,

                                    - Verschillende workshops voor baby, peuter en kind massages.   


Zwangerschapscursussen van LeutjeLaifde: 

- "Bevallen doe je zo", deze cursus geeft jou een fijne voorbereiding op de bevalling. Door middel van het goed leren gebruiken van jouw ademhaling kun jij de bevalling positief bekrachtigen. En zal je minder snel het gevoel hebben de controle te verliezen tijdens het opvangen van de weeën. Je leert fijne houdingen aannemen die jou tijdens de bevalling momenten van rust geven. 

- " In de buik, op de buik" deze zeer unieke zwangerschapscursus bereidt je voor op het laatste stukje van de zwangerschap, kraamtijd en tot ver na het eerste jaar. In samenwerking met verschillende professionals wordt deze cursus verzorgd. 

- * Bevallingsworkshop* tijdens deze workshop leren bevallingspartners hoe zij de barende kunnen ondersteunen tijdens de geboorte en kunnen de zwangeren genieten van de fijne ontspannende oefeningen. Een praktische en nuchtere insteek waarin humor zeker niet ontbreken mag. Bevallen is teamsport!

Je kunt je aanmelden voor de bevallingsworkshop en de cursussen "bevallen doe je zo" en "in de buik, op de buik" via de aanmeldformulieren in het kopje zwangerschapscursus.  


 

 

 Op het gebied van ergonomisch dragen kun je bij LeutjeLaifde terecht voor:

Draagconsulten, pasconsulten & draagworkshops LeutjeLaifde heeft een groot assortiment aan ergonomische dragers en draagdoeken. LeutjeLaifde heeft kennis over dragen in bijzondere situaties, zoals bijvoorbeeld dragen met fysieke beperkingen, dragen met epilepsie, spasticiteit, lage spierspanning ten gevolge van aandoeningen en ook is LeutjeLaifde gespecialiseerd in het dragen van premature baby's.     


                                 


 Op het gebied van sport na de bevalling biedt LeutjeLaifde als enige in de 3 noordelijke provincies Kangatraining. 

Kangatraining is ontwikkeld voor de pasbevallen/ postnatale vrouw. Gericht op herstel na zwangerschap, met specifieke aandacht voor het correct trainen en gebruiken van de bekkenbodemspieren en het sluiten van een rectus diastase.  Kangatraining is voor moeder en kind, veelal wordt een kindje ergonomisch gedragen. 

Kangatraining heeft indoor en outdoor lessen. Tijdens de outdoor lessen kunnen de kindjes eventueel ook in de wandelwagen meegenomen worden. 
 


 


 

 

 

 

E-mailen
Map
Info