LeutjeLaifde praktijk voor moeder en kind.      


Jij bent bij LeutjeLaifde voor moeder en kind op het juiste adres voor een prachtig en uniek gevarieerd aanbod tijdens de zwangerschap en na de zwangerschap.  De plek voor onder andere totale ontspanning in eigen huis, leuke leerzame cursussen voor jou en jouw baby. 


Sinds 2022 is LeutjeLaifde in het bezit van haar eigen unieke moeder en kindcentrum in Leek ( op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland). In dit centrum staat de verbinding tussen ouder en baby centraal. Tevens is het een fijne ontmoetingsplek tijdens de maandelijkse LeutjeGrut ouder en kind cafés.  


Tijdens de zwangerschap:

-Zwangerschapsmassage en mama ontspanningsmassages aan huis en in het moeder en kindcentrum te Leek. 

- Zwangerschapscursus:  Relaxed bevallen vanuit regie inclusief de module Relaxed ouderschap vanuit Regie. 

- De bevallingsworkshop; informatieve workshop met korte concrete theorie rondom bevallen en daarnaast leren bevallingspartners hoe ze tijdens de bevalling ondersteuning kunnen bieden. Heel erg geschikt als opfriscursus wanneer je al eens bevallen bent. 

 

Tijdens de babytijd: 

  •  Welkom lieve kleine baby, deze compleet unieke cursus helpt jullie ontspannen te starten in het ouderschap zowel informatief als praktische ondersteuning met behulp van babymassage, babyvoetreflexologie, babycommunicatie en ergonomisch dragen. 
  • Tevens is de cursus Welkom lieve kleine baby online te volgen in jouw / jullie eigen tempo. Vanaf Januari 2023 online. 
  • Ergonomisch dragen: Draagconsulten, pasconsulten & draagworkshops LeutjeLaifde heeft een groot assortiment aan ergonomische dragers en draagdoeken. LeutjeLaifde heeft kennis over dragen in bijzondere situaties, zoals bijvoorbeeld dragen met fysieke beperkingen, dragen met epilepsie, spasticiteit, lage spierspanning ten gevolge van aandoeningen en ook is LeutjeLaifde gespecialiseerd in het dragen van premature baby's.    
  • Babygebaren - Wil jij jouw kind taal in handen geven? Dan is deze cursus voor jou!

 

  

                  
 


 


 

 

 

 

E-mailen
Map
Info