LeutjeLaifde
 
Voor moeder en kind.Ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen? Van harte gefeliciteerd! 

                                                                

                                                          

Jij bent bij LeutjeLaifde voor moeder en kind op het juiste adres voor een prachtig en uniek gevarieerd aanbod voor tijdens de zwangerschap en na de zwangerschap.  De plek voor totale ontspanning in eigen huis, leuke leerzame cursussen voor jou en je kindje. 

                                                     

 Massages die door LeutjeLaifde verzorgd worden:

 -Zwangerschapsmassage aan huis.

- Mama massages aan huis.

- Babymassage.  

-Peuter en kind massage,verschillende workshops voor baby, peuter en kind massages.   


Zwangerschapscursussen van LeutjeLaifde: 

- " In de buik, op de buik" deze cursus bereidt je voor op het laatste stukje van de zwangerschap, kraamtijd en tot ver na het eerste jaar. 

- "Bevallen doe je zo" tijdens deze zwangerschapslessen leer je een aantal unieke ademhalingsoefeningen waardoor jij de bevalling positief kunt beïnvloeden. Het zijn heerlijke ontspannen lessen waarin yoga, mindfullness voor zwangeren, gezelligheid met mede zwangeren en fijne correcte theorie centraal staan. 

Je kunt je aanmelden voor de bevallingsworkshop en de cursussen "bevallen doe je zo" en "in de buik, op de buik" via de aanmeldformulieren in het kopje zwangerschapscursus.  


 

 


Op het gebied van ergonomisch dragen kun je bij LeutjeLaifde terecht voor:

Draagconsulten, pasconsulten & draagworkshops LeutjeLaifde heeft een groot assortiment aan ergonomische dragers en draagdoeken. LeutjeLaifde heeft kennis over dragen in bijzondere situaties, zoals bijvoorbeeld dragen met fysieke beperkingen, dragen met epilepsie, spasticiteit, lage spierspanning ten gevolge van aandoeningen en ook is LeutjeLaifde gespecialiseerd in het dragen van premature baby's.     


                                 


 

Op het gebied van sport biedt LeutjeLaifde als enige in de 3 noordelijke provincies Kangatraining. 

Kangatraining is ontwikkeld voor de pasbevallen/ postnatale vrouw. Gericht op herstel na zwangerschap, met specifieke aandacht voor het correct trainen en gebruiken van de bekkenbodemspieren en het sluiten van een rectus diastase.  Kangatraining is voor moeder en kind, veelal wordt een kindje ergonomisch gedragen. Kangatraining heeft indoor en outdoor lessen. Tijdens de outdoor lessen kunnen de kindjes eventueel ook in de wandelwagen meegenomen worden. 
 


 


 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info