LeutjeLaifde praktijk voor moeder en kind.      

            Massage aanbod:


Zwangerschapsmassage aan huis.

Wist je dat Leutje Laifde als enige in het Westerkwartier zwangerschapsmassages aan huis verzorgd? En dit beperkt zich niet enkel tot het Westerkwartier want ook alle omliggende plaatsen in een straal van 45 km van Leek worden aan huis bezocht.

Het enige dat jij hoeft te doen is een plekje beschikbaar stellen waar de massagetafel geplaatst kan worden en fijne muziek waarbij jij weg kan dromen de rest regel ik!

Vanaf 12 weken zwangerschap is het mogelijk om bij LeutjeLaifde een zwangerschapsmassage te plannen. Deze heerlijke ontspannen zwangerschapsmassage vindt plaats bij jou thuis. In je eigen vertrouwde omgeving kun je het beste ontspannen en na de massage kun je lekker op de bank kruipen of onder je eigen douche en in bed. Hoe fijn is dat! 

LeutjeLaifde heeft een hele fijne massagetafel speciaal voor zwangeren er zit een uitsparing in voor de buik en de borsten. De groeiende buik wordt ondersteund door een speciale buikband waardoor de rug optimaal kan ontspannen en baat heeft bij de massage. Het is zowel mogelijk om deze massage overdag als in de avond te plannen, maar net wanneer jij het fijn vind. En natuurlijk is dit voor iedere zwangere een ontzettend fijn cadeau om te krijgen. Mama massage aan huis: 

Deze mama ontspanningsmassage wordt net als de zwangerschapsmassage thuis verzorgd. Alle benodigdheden worden meegenomen, klaargezet en ook weer opgeruimd. Een half uur of uur ontspannen in je eigen huis onder het genot van je eigen gekozen muziek wie wil dat nou niet? Deze massage is tevens heerlijk om als cadeautje te geven! Ook als massage in de kraamtijd is deze heerlijk om te ontvangen. 


Babymassage: 

Leutje Laifde is gespecialiseerd in het geven van babymassage. Vanaf de kraamtijd kan Leutje Laifde al babymassage aanbieden door middel van zogenaamde babymassage in de kraam en het intensiveren van de hechting tussen ouder en kind.

Vanaf 6 weken na de geboorte is het mogelijk om een individuele cursus babymassage maar ook een cursus babymassage in groepsverband is mogelijk. En zelfs is het mogelijk om de cursus babymassage online te boeken. 

Wil je enkel babymassage toepassen om verlichting te kunnen bieden tijdens de vervelende babykwalen als buikkrampjes maar ook doorkomende tandjes? Dan is de workshop babymassage bij babykwalen te boeken. 

Wil je meer weten over de achtergrond van babymassage? En wil je weten welke voordelen babymassage voor zowel jou als jouw baby heeft? Klik op de onderstaande knop. 

Achtergrond informatie babymassage
Kindermassage:

Leutje Laifde is gespecialiseerd in het geven van kindermassage. Op bijvoorbeeld individueel niveau, kindermassage in de klas, workshops kindermassage aan ouders die dit willen toepassen op hun eigen kind. 

Bij kindermassage gaat het om een zachte en ontspannende aanraking. Het helpt een kind zich veilig en geaccepteerd te voelen. Aanraking is de belangrijkste levensbehoefte van een mens, voor volwassenen is het heel normaal om gemasseerd te willen worden, iedereen is bekend met babymassage en is er wel van overtuigd dat intensief contact met de baby van groot belang is echter dit is voor peuters, kleuters en het opgroeiende kind even belangrijk! Echter een kind die het niet meer gewend is om gemasseerd te worden zal hier ook niet actief om vragen. Echter willen ze vaak wel gekriebeld worden of lekker over de rug gewreven worden. Wil jij je kindje daarin meer laten ervaren? Wees dan welkom voor een cursus kindermassage.  

Kindermassage kan voor kinderen met bijvoorbeeld een vorm van autisme, ADHD, meervoudige beperkingen enz ontzettend prettig zijn om tot rust te komen.

Achtergrond kindermassage.


 

E-mailen
Map
Info